Підтримати нас

Підозру в колабораціонізмі отримала жінка, яка обійняла посаду керівниці захопленого матеріального відділу 

Автор статті
09 квітня 2024 20:14
361
Поширити:

Херсонська обласна прокуратура повідомила про підозру в колабораціонізмі 63-річній жінці, яка обійняла посаду керівниці матеріального відділу в незаконній Централізованій бухгалтерії закладів, підпорядкованих департаменту освіти та науки Херсонської області.

Про це йдеться на сторінці Херсонської обласної прокуратури.

За даними слідства, вона з серпня 2022 року керувала відділом та проводила інвентаризацію майна захоплених закладів освіти, щоб передавати його окупаційній владі.

Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років із конфіскацією майна або без такої.

  • У колабораціонізмі підозрюється 63-річна жінка, яка керувала Центром економіко-правових досліджень та консультацій Херсонської торгово-промислової палати. Вона обійняла посаду заступника голови незаконної військово-цивільної адміністрації міста Херсона з економіки та фінансів під час окупації міста.  
  • Оксана Вознюк засуджена за колабораціонізм. Вона обійняла посаду головного економіста відділу бухобліку та звітності окупаційної військово-цивільної адміністрації Білозерської громади Херсонської області. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ