Підтримати нас

Під СБУ триває акція "Руки геть від Стерненка". Прийшли нардепи (онлайн)

Автор статті
18 травня 2020 04:00
733
Поширити:

Під головним слідчим управлінням СБУ триває акція "Руки геть від Стерненка".

Сьогодні до СБУ на допит викликають громадського діяча Сергія Стерненка, якому можуть вручити підозру у вбивстві.

"Ми всі знаємо історію Сергія і що звинувачувати його в такому – абсурд, оскільки Сергій застосовував заходи необхідної самооборони під час третього поспіль нападу на нього.

Ми виходимо не просто на підтримку Сергія. Ми виходимо за право на самозахист. На місці Сергія може опинитися будь-хто, хто не захоче віддати своє життя та здоров'я замовному тітушці. Це абсурд - судити когось за те, що людина не дала себе вбити", - пояснюють організатори акції.

Серед присутніх  багато молоді. Привезли автівку з колонками, з яких грає музика. Люди тримають синьо-жовті стяги, плакати "Маю право на самозахист", "Правосуддя, ти де", "Не чіпайте Стерненка". За порядком стежить поліція.

На акцію прийшов народний депутат від "Голосу" Ярослав Юрчишин. Його намагалася не пропустити поліція. У руках нардеп тримав вогнегасник.

"З дачі привіз. Уже поклали в машину. Дивна ситуація, коли поліцейські блокують, не пояснюючи ситуацію. Вони думають, що ми зараз тут щось спалювати будемо. Дивно. Спеціально хлопці попросили взяти вогнегасники. Ми не знаємо, як буде розвиватися ситуація. Усе нормально, усі питання зняті", - сказав Юрчишин.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ