Підтримати нас

Пашинського викликали на допит до НАБУ через Житомирську кондитерську фабрику

Автор статті
15 січня 2016 10:40
648
Поширити:

В Антикорупційному бюро відбудеться допит Сергія Пашинського щодо рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ".

Сьогодні о 16:30 в Національному антикорупційному бюро має початись допит нардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського.

Відомо, що допит стосуватиметься справи про рейдерське захоплення Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ", яку, що прикметно, за словами нардепа, він же й ініціював.

Зазначимо, що в коментарі "Українській правді" Пашинський заявив, що на допит прийде.

Наголосимо, що за організацію та замовлення рейдерського захоплення ТДВ "ЖЛ" Пашинському можуть інкримінувати правопорушення за ч. 3 ст. 206 Кримінального кодексу України (Протидія законній господарській діяльності), що загрожує позбавленням волі терміном від 5 до 10 років, а за зловживання службовим становищем - ч. 2. ст. 364 ККУ (Зловживання владою або службовим становищем), що може вилитись в  позбавлення волі терміном від 3 до 6 років.

Крім того, о 14:30 в НАБУ почався допит екс-нардепа Давида Жванії – у справі щодо його бізнес-партнера Миколи Мартиненка.

Як відомо, Сергій Пашинський в екстреному режимі рятує свій імідж, намагаючись дезінформувати суспільство про реальну ситуацію навколо житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ