Підтримати нас

На Херсонщині зафіксували близько сотні випадків захворюваності на COVID-19

19 серпня 2024 17:20
445
Поширити:
Фото: Pexels

У Херсонській області зафіксовано близько 350 випадків гострих респіраторних захворювань, з яких майже сотня – на COVID-19.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, допустимий поріг захворюваності не перевищено, але з початку серпня в області зафіксували поступове зростання захворюваності на COVID.

Жителів області закликають вакцинуватися, щоб не наражати себе на небезпеку.

Наразі на деокупованій частині області працюють 11 пунктів щеплень. Вони забезпечені достатньою кількістю вакцини.

З їхнім переліком можна ознайомитись за посиланням.

  • Нещодавно стало відомо, що мобільна аптека працюватиме у Бериславському районі Херсонської області. Її маршрут охоплює 52 населені пункти у Великоолександрівській, Високопільській, Кочубеївській, Борозенській, Калинівській, Милівській та Нововоронцовській громадах.
  • 2 серпня на території сімейної амбулаторії в одному із сіл Чорнобаївської громади Херсонської області запрацював аптечний пункт.
  • З 1 жовтня 2021 року до програми “Доступні ліки” додалися препарати для лікування психічних захворювань, таких як шизофренія, епілепсія, депресія, ПТСР, афективні та невротичні розлади.
  • Міністерство охорони здоровʼя України, Єврокомісія та Всесвітня організація охорони здоров'я організовують евакуацію на лікування за кордон, для людей з України, які постраждали від російської агресії.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів