Підтримати нас

В одному із сіл Чорнобаївської громади на Херсонщині запрацював аптечний пункт

03 серпня 2024 15:20
211
Поширити:
Фото: Pexels

2 серпня на території сімейної амбулаторії в одному із сіл Чорнобаївської громади Херсонської області запрацював аптечний пункт. 

Про це йдеться на сторінці Мінреінтеграції.

Зазначається, що він працює з понеділка по суботу, з 8:00 до 15:00. 

Окрім цього, Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Херсонській області разом із керівником аптечного пункту розробляють можливість приєднання аптечного пункту до програми “Доступні ліки”.

За цією програмою людина може отримати ліки безоплатно або з частковою доплатою в будь-якій аптеці, яка має договір із Національною службою здоровʼя України.

Для того, щоб дізнатись адресу найближчої аптеки, яка працює з “Доступними ліками” можна подзвонити на гарячу лінію за номером 1677.

  • З 1 жовтня 2021 року до програми “Доступні ліки” додалися препарати для лікування психічних захворювань, таких як шизофренія, епілепсія, депресія, ПТСР, афективні та невротичні розлади.
  • Міністерство охорони здоровʼя України, Єврокомісія та Всесвітня організація охорони здоров'я організовують евакуацію на лікування за кордон, для людей з України, які постраждали від російської агресії.
  • В ефірі “Вгору” виконувачка обов’язків голови Херсонської обласної організації товариства Червоного хреста України Лариса Марченко розповіла про те, що в Херсоні товариство планує реалізувати новий проєкт, який передбачатиме грошову допомогу людям із хронічними захворюваннями.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів