Підтримати нас

На Херсонщині сапери знешкодили російську авіаційну бомбу. ВІДЕО

Вгору
17 лютого 2024 15:35
378
Поширити:

Вибухотехніки поліції виявили в одному з населених пунктів Бериславського району Херсонської області російську авіаційну бомбу ФАБ-500 ШР, яка не здетонувала. Три бойові частини залишилися неушкодженими й перебували у зведеному стані.

Про це йдеться на сторінці поліції Херсонської області.

Через це перемістити бомбу було неможливо. Тому її знешкодили на місці, методом контрольованого вибуху.

Також правоохоронці повідомили, що в селі, в якому знайшли бомбу люди не живуть, тому що внаслідок бойових дій не залишилося вцілілих будинків.

  • 28 січня поліціянти зафіксували влучання російського БпЛА типу "Shahed" в одному з районів Херсона, бойова частина не здетонувала. Сапери прийняли рішення дістати заряд та знешкодити на спеціальному майданчику з дотриманням усіх норм безпеки. 
  • 18 січня в Бериславському районі на Херсонщині знайшли російську ракету, в якої бойова частина в 400 кг залишилася неушкодженою. Її знешкодили вибухотехніки поліції Херсонщини та їхні колеги зі зведеного загону Управління вибухотехнічної служби Національної поліції України.
  • Розмінування Херсонської області – процес тривалий, відповідальний, небезпечний і надскладний. Раніше в інтерв’ю Медіаплатформі «Вгору» рятувальник Олександр Дворецький розповів, чому на розмінування Херсонщини підуть десятки років. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ