Підтримати нас

На Херсонщині Новокаховський ЦНАП приймає повідомлення про пошкоджене майно

02 серпня 2024 16:50
269
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\авіаудар по Херсону 15 квітня 2024 року

Під час виїзних прийомів Центр надання адміністративних послуг Новокаховської громади приймає інформацію про пошкоджене майно від місцевих жителів.

Про це повідомляє Новокаховська міська військова адміністрація.

В адміністрації зазначають, що власники приватних будинків, квартир та інших житлових приміщень можуть повідомити про пошкоджене майно, звернувшись до ЦНАПу.

Для цього потрібно зібрати та підготувати інформацію про майно, пошкодження/знищення й пред’явити документ, що посвідчує особу та ідентифікаційний номер.

Отримати консультації можна зареєструвавшись за посиланням або звернутися за телефоном 0975243019 чи електронною поштою cnap.nk@gmail.com.

  • Власникам пошкодженого або знищеного житла, яке розташоване на окупованій території або в зоні бойових дій пропонують долучитися до тестування Реєстру збитків у Дії.
  • Керівниця громадської приймальні Херсонського фонду Милосердя та здоров'я, юристка Олена Старюк пояснила, що право на сертифікат мають громадяни України, чиє житло зруйновано після 24 лютого 2022 року внаслідок військової агресії Російської Федерації та не підлягає відновленню. Це можуть бути квартира, приватний будинок, кімната або інше житло. На нежитлові приміщення, пошкодження побутової техніки, авто програма не розповсюджується.
  • Кожен українець, чиє житло пошкоджене чи зруйноване внаслідок агресії військових РФ може подати заяву в Міжнародний реєстр на порталі “Дія”.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів