Підтримати нас

На війні загинув колишній начальник поліції Херсонщини та ексрадник Залужного

23 вересня 2024 15:57
412
Поширити:
Фото: FC Volodymyr

У районі міста Добропілля Донецької області внаслідок ракетного удару загинув полковник ЗСУ, ексрадник Валерія Залужного Олександр Никитюк. Йому було 56 років.

Про це йдеться на сторінці Володимирської міської ради.

У нього залишилися дружина та двоє синів, йдеться в повідомленні.

Валерій Залужний повідомив, що це сталося 21 вересня.

Зазначається, що працювати у правоохоронних органах Олександр Никитюк почав у 1991 році, а саме у відділі внутрішніх справ у місті Володимир. У березні 2005 року його призначили начальником відділу поліції, який він очолював 6 років.

Потім був заступником начальника УМВС України у Волинській області. Після цього працював заступником начальника міліції Херсонської області. 

З початку повномасштабного вторгнення РФ став радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, служив на керівній посаді у  Військовій службі правопорядку   Спеціальне правоохоронне формування у складі Збройних Сил України, призначене для забезпечення правопорядку і військової дисципліни серед військовослужбовців Збройних Сил України у місцях дислокації військових частин тощо.  .

  • 11 вересня 2024 року на лівобережжі Херсонщини під час виконання бойового завдання загинув молодший військовий із Кропивницького Сергій Чорний. Йому було 43 роки.
  • 19 вересня у Херсонській області попрощалися із загиблими українськими військовими Миколою Красновим, Валентином Кальченко та Едуардом Кузнєцовим.
  • На Херсонщині 18 вересня попрощалися з військовим Денисом Шинкаренком. Йому було 25 років.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів