Підтримати нас

На Херсонщині загинув військовий з Кропивницького

22 вересня 2024 13:20
250
Поширити:
Усі фото зі сторінки Кропивницької міської ради

11 вересня 2024 року на лівобережжі Херсонщини під час виконання бойового завдання загинув молодший військовий з Кропивницького Сергій Чорний. Йому було 43 роки.

Про це йдеться на сторінці Кропивницької міської ради.

Сергія поховали 19 вересня. Попрощатися зі своїм господарем приїхав і його бойовий пес, йдеться в повідомленні.

У Сергія залишилися батьки, сестра та 16-річний син.

Після початку повномасштабного вторгнення Сергій Чорний повернувся із за кордону, де пропрацював 13 років і вступив до лав ЗСУ. Він служив на посаді головного сержанта стрілецького взводу. Був поранений, але після лікування знову повернувся до бойового підрозділу. 

Сергій Чорний народився 3 липня 1981 року в Кропивницькому. Навчався в загальноосвітній школі  № 20, нині – «Академічна гімназія». Закінчив професійно-технічне училище № 8, тепер Кропивницький професійний ліцей. Вищу освіту здобув у Центральноукраїнському національному технічному університеті, отримавши диплом «з відзнакою» за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво». Після навчання працював майстром на заводі «Ельворті». 

  • 19 вересня у Херсонській області попрощалися із загиблими українськими військовими Миколою Красновим, Валентином Кальченко та Едуардом Кузнєцовим.
  • На Херсонщині 18 вересня попрощалися з військовим Денисом Шинкаренком. Йому було 25 років.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів