Підтримати нас

На правобережжі Херсонщини підтопленим залишається один будинок. На лівобережжі все ще 17 підтоплених населених пунктів

Vgoru
29 червня 2023 09:05
398
Поширити:

На ранок 29 червня підтопленим залишається один будинок в одному населеному пункті на правобережжі Дніпра. На тимчасово окупованому лівому березі Дніпра Херсонської області залишаються підтопленими  17 населених пунктів.  

Про це повідомляє ДСНС України.

 Упродовж минулої доби відкачали 66,5 тис. тонн води з 22 підвалів, з початку робіт — понад 439 тис. тонн води з 945 будинків та підвалів, повідомляють у ДСНС.

Підвезли 47 тонн води, з них питної 36 тонн та 11 тонн технічної води, з початку робіт – 904 тонни води, з них питної 611 тонн та 293 тонни технічної води, ідеться в дописі.

Нагадаємо, жителі Херсонщини, які постраждали внаслідок теракту росіян на Каховській ГЕС, можуть отримати грошову допомогу: від держави 5 тисяч грн кожному члену родини, з обласного бюджету — 5 тисяч грн на домогосподарство, з місцевих бюджетів — від однієї до 15 тисяч гривень на домогосподарство. Щоб оформити виплати, треба звертатися в Управління праці та соціального захисту у своїй громаді. 

Люди, які мають приватні свердловини можуть звернутися до Херсонводоканалу для аналізу води на її придатність для вживання. Питна вода в Херсоні добувається виключно з підземних джерел.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ