Підтримати нас

На Південному напрямку за минулу добу армія РФ втратила 25 одиниць озброєння і військової техніки

08 жовтня 2024 09:50
89
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

Сили оборони півдня впродовж 7 жовтня ліквідували 66 військових РФ, 5 БпЛА типу "Shahed-136”, 7 бліндажів та 1 генератор.

Про це повідомляють Сили оборони Півдня України.

Також за їхньою інформацією, російські військові втратили 25 одиниць озброєння та військової техніки, а саме: 5 одиниць автомобільної техніки, 12 гаубиць, 1 міномет, 4 мотоцикли, 2 квадроцикли та 1 човен.

Впродовж минулої доби зафіксовано 7 штурмів на Херсонському напрямку.

Російські військові застосували 275 FPV-дронів, з них 1 ударний БпЛА типу “Ланцет” та скинули з БпЛА різних модифікацій 387 осколкових боєприпасів.

Сили оборони зазначають, що і надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації, вогневих позиціях і тилах російської армії.

  • В ефірі “Вгору” співзасновник Deep State повідомив, що  на лівобережжі Херсонщини російські війська перебувають у позиції оборони. Але навіть попри перекидання РФ своїх військових на інші напрямки там залишається достатньо велике угрупування.
  • За даними аналітиків ISW, тривають бої на островах у дельті Дніпра. Зокрема, на островах Білогрудий, Козацький та Мілкий.
  • Речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій розповів, що на Херсонському напрямку спостерігається ескалація бойових дій. Російські військові штурмують острови, зокрема в гирлі Дніпра, вздовж Лівобережжя Херсонщини, де підрозділи ЗСУ продовжують утримувати плацдарми.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів