Підтримати нас

На окупованій території Херсонщини немає світла у понад 130 населених пунктах

11 серпня 2024 09:45
423
Поширити:
Фото зі сторінки окупаційної влади

Станом на 11 серпня на окупованій території Херсонської області світла немає у 133 населених пунктах (157 тисяч 900 людей).

Про це повідомили в окупаційній службі надзвичайних ситуацій.

За їхньою інформацією, 10 серпня було пошкоджено 6 опор лінії електропередач.

Окрім цього, як повідомляє незаконна влада через це також без водопостачання на лівобережжі Херсонщини залишилося 157 тисяч людей. Вони пишуть, що нібито через сильний вітер і дощ у Запорізькій області були пошкоджені лінії електропередач на 150 кВ.

Про відключення світла на лівобережжі окупаційне ЗМІ Херсонщини “Таврія” почало повідомляти ще вчора о 12:25 й досі його не відновили. Майже добу люди залишаються без електропостачання.

  • Раніше стало відомо, що на окупованій території Херсонської області вводитимуть графіки відключення світла. Через нібито навантаження на енергосистему. 
  • Окупаційний голова Каховки на лівобережжі Херсонщини Павло Філіпчук прогнав пенсіонерів, які прийшли до нього з питанням про тривалу відсутність у місті світла, води та газу. 
  • За словами очільниці Голопристанської МВА  у Кардашинці та Коханах Голопристанської громади Херсонської області світла немає майже рік. Як інформував Юрій Соболевський, за весь період окупації незаконна влада не ремонтувала й не проводила огляд електромережі, підстанцій і всіх інших об’єктів електропостачання.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів