Підтримати нас

На Херсонщині знайшли підлітка, який після сварки з опікунами втік з дому

25 червня 2018 09:07
246
Поширити:

16-річного хлопця два тижні шукали ювенальні поліцейські та працівники Білозерського відділення поліції. Його опікуни пояснили, що у них був конфлікт з підлітком, після якого він пішов з дому. Хлопець і раніше залишав місце проживання, але через добу завжди повертався. Цього разу він не виходив на зв'язок майже дві доби, після чого опікуни звернулися по допомогу в поліцію.

- До пошуків хлопця ми активно долучили користувачів соцмереж, розмістивши орієнтування з фото втікача. Тож саме уважність та небайдужість громадян допомогли нам знайти підлітка в одному з сіл Білозерського району, де він наймався до людей на різні роботи, - повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.

В поліцію зателефонувала жителька одного з сіл. Вона розповіла, що в село приїхав незнайомий хлопець, схожий на розшукуваного, який просить людей взяти його на роботу. За вказаною адресою виїхали ювенальні поліцейські і виявили, що бажаючим працювати і є розшукуваний підліток. З ним було все добре. Хлопець пояснив, що після сварки з опікунами поїхав до нових друзів. Вдень він наймався до місцевих жителів на роботу по господарству, а ввечері гуляв з товаришами. Поліцейські повернули хлопця додому. З ним та його опікунами проведено профілактичні бесіди. У відношенні опікунів складено адміністративні протоколи за ст.184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів