Підтримати нас

На Херсонщині стартує бібліотечний проект «Книгомандри»

12 червня 2019 07:00
363
Поширити:

У середу, 12 червня, відбулась прес-конференція з нагоди презентації проекту Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. А. Лавреньова «Літературний тур Херсонщиною «Книгомандри».

Про це повідомляється на сайті Херсонської ОДА.

Проект став переможцем конкурсу програми «Створюємо інноваційний культурний продукт» Українського культурного фонду. Бібліотека отримає грант на суму близько 300 тис. грн. на його реалізацію впродовж травня-жовтня 2019 року.

Проект «Книгомандри» спрямований на популяризацію української літератури, розширення культурних горизонтів населення Херсонщини за допомогою організації зустрічей з відомими українськими письменниками та онлайн-трансляцій цих заходів.

Проект підтримують і самі письменники Херсонщини, - такі, як Василь Загороднюк та Анатолій Кичинський. Адже в його рамках передбачається організація візитів 15 відомих українських письменників у Херсон, Нову Каховку, Бериславський, Великоолександрівський, Генічеський, Голопристанський, Іванівський, Каланчацький, Олешківський, Скадовський та Чаплинський райони Херсонської області.

Також під час прес-конференції відбулось підписання меморандумів про співпрацю з бібліотеками-партнерами проекту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ