Підтримати нас

На Херсонщині завдали удару по будівлі, де проходила нарада російських високопосадовців. Відомо про загиблих. ОНОВЛЕНО – Центр нацспротиву

Автор статті
29 листопада 2023 07:52
399
Поширити:

Учора, 28 листопада, по будівлі, де проходила нарада російських окупантів в окупованому селі Ювілейне Херсонської області, завдали удару українські військові. Це відбулося завдяки інформації людей із підпілля та місцевих жителів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Фото зі сторінки Центру нацспротиву

Зазначається, що внаслідок атаки по будівлі відомо про п'ятьох загиблих російських високопосадовців.

ОНОВЛЕНО. У пропагандистському медіа підтвердили, що ЗСУ влучили у будівлю МВС Росії в селі Ювілейне. Вони пишуть про загибель чотирьох співробітників російської окупаційної поліції. Зазначається, що 18 людей поранені, а атакували будівлю з "Хаймарсів" учора, 28 листопада, уранці. 

Також він повідомив, що 5 поліцейських отримали тяжкі поранення та були госпіталізовані. Іншим допомога була надана на місці події.

Нагадаємо, український ракетний удар по Скадовську 9 листопада убив від восьми до десяти російських офіцерів і військовослужбовців.  

Спецпідрозділ “Птахи Мадяра” 19 листопада вдарив по скупченню окупантів разом із командуванням у Херсонській області. Це була відплата за атаку на воїнів 128 Закарпатської окремої гірсько-штурмової бригади.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ