Підтримати нас

У Скадовську на Херсонщині, імовірно, “прилетіло" по базі російських окупантів. ОНОВЛЕНО

Автор статті
09 листопада 2023 09:47
793
Поширити:

У тимчасово окупованому Скадовську на Херсонщині місцеві повідомили про вибухи вранці 9 листопада, після чого стало відомо про удар по базі російських військ.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Фото з телеграм-каналу "Скадовський захисник"

За даними Андрющенка, "приліт" у Скадовську стався по базуванню російських окупантів у базі відпочинку "Лотос". 

Речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук поінформував, що місце влучання – будівля, розташована трохи далі від "Лотоса". Це приміщення колишнього колгоспу "Радянська Україна" на розі вулиць Гагаріна та Портової.

Фото з телеграм-каналу Петра Андрющенка

"Усе заблоковано, і близько не пускають. Уже відомо про мінімум 15 поранених та п'ять загиблих російських військових", – написав Сергій Братчук.

Оновлено. Окупаційна адміністрація підтвердила ракетну атаку і каже, що одну ракету нібито збила ППО, а друга «влучила у приватний сектор». Гауляйтер Володимир Сальдо заявляє про 11 поранених.

За даними "Радіо Свободи", через ранковий обстріл тимчасово окупованого Скадовська на Херсонщині є загиблі серед російських високопоставлених офіцерів. А удар завдали із системи залпового вогню HIMARS.

Журналіст російської служби "Радіо Свобода" Марк Крутов показав геолокацію удару та написав про зруйнування другого поверху цегляної будівлі.

Марк Крутов/Twitter

У Генштабі та ОК "Південь" офіційно про обстріли нічого не повідомляли. 

Нагадаємо, 5 листопада повідомляли про вибухи в Скадовську. “Прильот” був начебто по готелю “Цитадель”, водночас гауляйтер Володимир Сальдо заявив про “приліт” по меблевому магазину.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ