Підтримати нас

На Херсонщині - чергова ДТП із загиблими та травмованими

06 листопада 2021 09:00
821
Поширити:

У Херсонській області, на жаль, майже щодня трапляються дорожньо-транспортні пригоди з жахливими наслідками. Черговим прикладом став випадок, який стався днями у Новій Каховці.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини, внаслідок ДТП на вулиці Електромашинобудівників пасажирка автомобіля ВАЗ-2106 загинула на місці події, а водій та ще троє пасажирів травмувалися. 

Поліція встановила, що 21-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, допустив зіткнення з припаркованим біля правого краю проїзної частини трактором МТЗ-1523 з причепом. Внаслідок зіткнення двадцятирічна жителька Великої Лепетихи померла на місці події. Водій та троє пасажирів – 20-річний і 19-річний чоловіки, а також 23-річна жінка - отримали травми різного ступеня. 

Як повідомив заступник начальника відділу слідчого управління Головного управління Нацполіції області Євген Шаталов, за фактом пригоди слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучені для проведення експертиз.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ