Підтримати нас

На адмінмежі прикордонний пес «Спайк» допоміг виявити набої

Автор статті
26 червня 2017 04:40
551
Поширити:

Прикордонники Херсонського загону разом з працівниками Державної фіскальної служби попередили чергову спробу незаконного переміщення набоїв через адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом.

Так сьогодні, до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» на автомобілі «Toyota» прибув 49-річний киянин, який прямував до окупованого Сімферополя. Під час огляду автомобіля  за допомогою  собаки «Спайк», натренованого на пошук зброї та вибухових речовин, прикордонники разом з  митниками  в підлокітнику біля водійського сидіння  виявили 12 мм набій до мисливської рушниці, 5 набоїв калібру 9 мм  до травматичної зброї, а також металеві наручники.

Виявлене  прикордонники передали до Каланчацького відділення Національної поліції та повідомили про можливий факт кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 263 КК України «Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ