Підтримати нас

Морська охорона отримала від США спорядження на 29 млн

Автор статті
25 січня 2020 11:31
736
Поширити:

Бронежилети з позитивною плавучістю, костюми від гіпотермії, GPS-навігатори та інше обладнання на 29 млн отримали екіпажі кораблів та спецпризначенці Держприкордонслужби.

Обладнання та спорядження передане США, як міжнародна допомога у рамках проєкту Програми з експортного контролю та безпеки кордонів EXBS, повідомляє пресслужба ДПСУ.

Загалом екіпажі корабельно-катерного складу та бійці відділів спеціальних дій отримали понад 3000 предметів на суму близько 29 млн грн. Серед них засоби, які зможуть зберегти життя та здоров’я морських прикордонників у випадку аварійної чи іншої нештатної ситуації: бронежилети з позитивною плавучістю та спеціальні костюми від гіпотермії, а також саморятівники ізолюючого типу OCENCO M-20.2 (забезпечують до 15 хвилин захист органів дихання під час евакуації з задимленого приміщення). Також серед отриманого: наручні GPS-навігатори, портативні газоаналізатори, різноманітні прилади для освітлення та огляду суден.

Перелік майна для поставки складався на підставі вивчення реальних потреб та завдань, що постають перед персоналом Морської охорони і в повсякденній оглядовій діяльності, і в штурмових, і в штормових, аварійних умовах. А також враховано досвід використання і виправданої доцільності іноземних колег.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ