Підтримати нас

Міністр оборони України Андрій Таран підписав наказ про заснування в міністерстві Директорату оборонної політики для реалізації мети оборонної реформи в Україні

14 квітня 2020 06:30
657
Поширити:

Міністр оборони України Андрій Таран підписав наказ про заснування в міністерстві Директорату оборонної політики для реалізації мети оборонної реформи в Україні.

Про це заявила прессекретар міністра оборони Світлана Павловська, повідомляється на сайті Міноборони.

«Міністр оборони України підписав документ, яким скасовано наказ 2016 р., що регламентував діяльність Проєктного офісу реформ. Проєктний офіс реформ був консультативно-дорадчим органом… Водночас наказом міністра оборони введено в дію Директорат оборонної політики для реалізації мети та цілей оборонної реформи в Україні. До Директорату оборонної політики можуть прийти працювати всі, хто готовий брати участь у реформуванні оборонного відомства», - сказала прессекретар.

Павловська зазначила, що керівництво Міністерства оборони в даному напрямку тісно співпрацює зі стратегічними радниками - представниками оборонних відомств країн-членів Альянсу. Кожен із радників має значний досвід служби та перебування на керівних посадах у збройних силах своїх країн. Дане співробітництво є вкрай важливим для реалізації реформування в рамках діяльності Директорату, сказала вона.

«До Директорату оборонної політики можуть прийти працювати всі, хто готовий брати участь у реформуванні оборонного відомства. Запрошуємо членів Проєктного офісу припинити засмічувати інформаційний простір своїми маніпуляціями та взяти участь у конкурсах на державну службу аби працювати на штатних посадах в Директораті», - додала Павловська.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ