Підтримати нас

Лінії тепломереж можуть руйнуватись через обстріли в мікрорайоні Острів в Херсоні 

03 жовтня 2024 07:23
236
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Станом на 2 жовтня Херсон готовий до опалювального сезону на 91%. Проблемним мікрорайоном буде Острів, оскільки там постійні обстріли та надземні лінії тепломереж. 

Про це в ефірі “Вгору” повідомив начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

За його словами, на Острові такі лінії тепломереж можуть руйнуватись внаслідок обстрілів.

“Багато людей виїхало та багато поривів мереж в самому будинку. Доступу до квартир немає. Коли почнеться опалювальний сезон знову будуть пориви, перекриття. Будуть шукати людей, щоб вони приїжджали та відкривали, аби служби полагодили. Подача тепла може затягнутись”.

Також він зазначив, що окупаційні війська, ймовірно, атакуватимуть критичну інфраструктуру перед морозами.

  • Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін розповів, що наразі відбуваються всі процеси підготовки до опалювального сезону та більшість котелень у місті готові до роботи. Мова йде також і про облаштування фізичного захисту об'єктів критичної інфраструктури.
  • На Херсонщині допомогу для купівлі дров та вугілля від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у розмірі 21 тисяча гривень отримають 9 тисяч 375 домогосподарств у 4 громадах.
  • Журналісти “Вгору” повідомляли про оформлення субсидій на опалювальний період 2024−2025 років та про зміни правил їх нарахування. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів