Підтримати нас

Загальний рівень підготовки Херсона до опалювального сезону становить близько 90%

26 вересня 2024 17:20
292
Поширити:
Фото: Олександр Корняков/"Вгору"

Наразі теплопостачальні підприємства Херсона активно готуються до опалювального сезону й більшість котелень у місті готові до роботи. 

Про це в етері телемарафону “Єдині новини” розповів очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Загальний рівень підготовки ми зараз оцінюємо приблизно 90%. І практика минулого року показала, що навіть попри складну безпекову ситуацію, подача тепла до мешканців Херсона обов'язково відбудеться”, – зазначив він.

За його словами, наразі відбуваються всі процеси підготовки. Мова йде також і про облаштування фізичного захисту об'єктів критичної інфраструктури.

“Це не 100% гарантія забезпечення, але вживаємо можливих всіх дій для мінімізації негативних наслідків”, – пояснив Олександр Прокудін.

Також він повідомив, що з початком холодів місцева влада очікує, що Херсон можуть покинути приблизно 10 тисяч жителів.

  • На Херсонщині допомогу для купівлі дров, вугілля тощо від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у розмірі 21 тисяча гривень отримають 9 тисяч 375 домогосподарств у 4 громадах.
  • 21 серпня Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) виділяє 30 мільйонів доларів на підтримку прифронтових територій України під час зимового періоду.
  • В ефірі “Вгору” Голова Бериславської РВА розповів, що в Бериславському районі на Херсонщині 15 тисяч 800 домогосподарств мають потреби у паливних матеріалах на зимовий період.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів