Підтримати нас

Кремль намагається позбутися командувача окупаційною армією на Херсонщині Теплинського, – Цензор.НЕТ

Vgoru
Автор статті
09 січня 2024 17:12
4,144
Поширити:

Кремль, можливо, планує позбутися генерала Михайла Теплинського, який командує окупаційними військами на лівобережжі Херсонщини.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" з посиланням на власні джерела у розвідці. 

Для усунення російського генерала Михайла Теплинського обрали тактику знищення іміджу та втрати підтримки з боку армії, інформує "Цензор.НЕТ".

За даними видання, в оточенні високопосадовців РФ генерал має багато ворогів, тому попри його популярність серед військових, інформаційна дискредитація може стати початком знищення кар'єри генерала.

Як ідеться, у російських медіаресурсах активно поширюється інформація щодо фактів порушень у підпорядкованих Теплинському підрозділах.

"Вони розуміли, що історія із нашим плацдармом у Кринках це надовго. Але в Теплинського великі амбіції, і він безуспішно намагається ліквідувати наш плацдарм за будь-яку ціну. Тому військові РФ зазнають там величезних втрат, насамперед десантних підрозділів. Звісно, це б'є по репутації Теплинського, адже раніше навпаки вважалося, що він цінує життя бійців понад усе", – написав "Цензор.Нет", посилаючись на власні джерела у розвідці.

У жовтні стало відомо, що Путін призначив Михайла Теплінського командувачем окупаційним угрупованням військ "Дніпро" на Херсонському напрямку замість Олега Макаревича. Тоді в ISW припускали, що невеликий український "плацдарм" у селищі Кринки став причиною його усунення.

 У британській розвідці писали, що Теплінського, ймовірно, високо поважають у російському Генштабі. Він був офіцером, відповідальним за відносно успішне відведення російського війська з правобережжя Херсонщини в листопаді 2022 року.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ