Підтримати нас

Імовірно, відбиття атак та утримання окупованих територій лівобережжя Херсонщини пріоритетні завдання для армії РФ, – Британська розвідка

Vgoru
Автор статті
31 жовтня 2023 15:31
1,815
Поширити:

Майже напевно, відбиття атак через Дніпро та утримання окупованих територій лівобережжя Херсонщини – пріоритетні завдання для армії РФ.

Про це повідомляє Британська розвідка.

Також вони припускають, що призначення генерал-полковника Михайла Теплінського, ймовірно, свідчить про посилення тиску на російські сили, які захищають територію.

Розвідка, спираючись на російські державні ЗМІ, пише, що ймовірно Теплінський, особисто прийняв командування Дніпровським угрупуванням військ Росії. Він змінив на посаді генерал-полковника Олега Макаревича.

“Теплінського, ймовірно, високо поважають у російському Генштабі, і він має досвід командування операціями в цьому районі: він був офіцером на місці, відповідальним за відносно успішне відведення Росії із західного берега Дніпра в листопаді 2022 року”, – йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в Росії, імовірно, змінили командувача військ на Херсонщині через успіхи ЗСУ на лівобережжі.

Також в ISW повідомляли, що, ймовірно, українські війська зберігають позиції в Кринках станом на 26 жовтня, попри спроби Росії витіснити українські сили.  Речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк сказала, що непідтверджені заяви дуже шкодять бойовій роботі ЗСУ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ