Підтримати нас

Контрдиверсійні заходи покращаться, через встановлений контроль на острові Нестрига на Херсонщині – Плетенчук

29 квітня 2024 12:13
326
Поширити:

Встановлений контроль підрозділам ЗСУ над островом Нестрига, що розташований у дельті Дніпра на території Білозерського району Херсонської області, покращить контрдиверсійні заходи.

Про це в ефірі Громадського радіо повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук.

Він зазначив, що на Дніпрі таких островів багато й вони переважно болотисті. 

“Будь-які локації, що не дозволяють (ред. окупаційним військам) наближатись до позицій (ред. ЗСУ) мають значення. Наприклад, для того, щоб підходити ближче та встановлювати міномет і завдавати вогневого ураження. Також це покращить якість контрдиверсійних заходів”, – додав Плетенчук.
  • Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про те, що ЗСУ вдалося просунутися в районі селища Велетенське Херсонської області та встановити контроль над островом Нестрига на Дніпрі.
  • Нещодавно стало відомо, що у результаті позиційних боїв українські війська просунулися на півночі села Кринки на лівобережжі Херсонщини.
  • Українські фотографи Владислава та Костянтин Ліберови опублікували відео, на якому показано який вигляд має село Кринки на лівобережжі Дніпра, де щодня точаться запеклі бої.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ