Підтримати нас

Конкурс на посаду керівника парку

03 квітня 2016 01:00
660
Поширити:

Наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 24 березня 2016 року № 114 прийнято рішення про проведення конкурсного відбору на посаду керівника національного природного парку “Нижньодніпровський”.

Нагадаємо, що 25 грудня 2015 року в. о. міністра екології та природних ресурсів Сергій Курикін підписав наказ, яким призначив в. о. директора новоствореного національного парку Ігоря Яковлєва, який працював у секретаріаті Кабінету Міністрів.

Таке призначення викликало ряд питань у  представників екологічної громадськості Херсонщини. Адже визначаючи керівника національного парку, не було проведено процедуру конкурсного відбору, як передбачає чинне законодавство.

Тому директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Юрій Попутько зініціював проведення засідання за “круглим столом”, під час якого представники місцевої влади та науковці обговорили резонансне призначення Мінекології.

Учасники засідання  вирішили, що важливо відпрацювати зрозумілі й прозорі правила проведення конкурсу на заміщення посади директора національного природного парку “Нижньодніпровський”  відповідно до чинного законодавства.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ