Підтримати нас

Колишній голова села Дудчине на Херсонщині співпрацює з окупаційною владою

14 червня 2024 08:39
284
Поширити:
Фото: Європростір

Ашир Мамед Огли Гусейнов – очолював колишню сільську раду Дудчине та обіймав посаду виконувача обов'язки старости. Після приєднання села до Тавричанської громади Каховського району Херсонської області, співпрацює з окупаційною владою.

Про це йдеться на сторінці Європростір.

У матеріалі зазначається, що чоловік бере участь на зустрічах аграріїв Херсонської області з представниками незаконної влади. 

Наприкінці травня 2024 року він був серед учасників зустрічі в Тавричанці із “міністром” агропромислового розвитку продовольчої політики Херсонської області Саналом Адьяєвим. 

До цієї зустрічі приєдналися представники партії “Єдина Росія”, її поширювали на пропагандистських каналах. 

Місцеві жителі розповіли, що навесні 2022 року Гусейнов пропонував замінити український прапор на російський та наразі обробляє поле свого фермерського господарства та працює за окупаційними законами.

  • За даними Опендатабот, з 2017 року Ашир Мамед Огли Гусейнов очолює зареєстроване в селі Дудчине фермерське господарство “Лейла”.
  • У Тавричанці Каховського району Херсонської області окупаційна влада призначила нового директора державного підприємства “Дослідне господарство «Асканійське» Національної академії аграрних наук. Ним став Сергій Зайцев.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів