Підтримати нас

Херсонські лікарні профінансували на перші 2,3 млн грн для боротьби з COVID-19

Автор статті
06 квітня 2020 12:20
764
Поширити:

Станом на 6 квітня на 2 млн 350 тис. грн профінансовано придбання для херсонських лікарень тест-систем, лікарських засобів, дезінфікуючих засобів і антисептиків, розхідних матеріалів, засобів індивідуального захисту та кисню.

Про це повідомляється на сайті Херсонської міської ради.

Так, для міської клінічнох лікарні ім.Лучанського для придбання тест-систем виділено 27 тис. грн, на лікарські засоби - 228 тис. грн, на деззасоби та антисептики - 192 тис. грн, на розхідні матеріали - 86 тис. грн, на засоби індивідуального захисту - 219 тис. грн.

Для лікарні ім. Тропіних на закупівлю тест-систем передбачено 7 тис. грн, на лікарські засоби - 68 тис. грн, на деззасоби та антисептики - 254 тис. грн, на розхідні матеріали - 163 тис. грн, на засоби індивідуального захисту - 561 тис. грн.

Для лікарні ім.Є.Є.Карабелеша 132 тис. грн виділено на закупівлю лікарських засобів, на деззасоби та антисептики - 198 тис. грн.

Для пологового будинки №1 на лікарські засоби передбачено 11 тис. грн, на деззасоби та антисептики - 37 тис. грн, на розхідні матеріали - 32 тис. грн, на засоби індивідуального захисту - 101 тис. грн, на придбання кисню - 9 тис. грн.

Для дитячої стоматологічної поліклініки на засоби індивідуального захисту виділено 23 тис. грн.

"Це лише перші кілька мільйонів освоєних коштів. Інформація про те, куди витрачатимуться кошти з міського бюджету, виділені на боротьбу з COVID-19, і надалі оперативно з'являтиметься на сайті Херсонської міської ради" - йдеться у повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ