Підтримати нас

Карантин в Україні: коли запустять транспорт

Автор статті
27 квітня 2020 08:36
230
Поширити:

Карантин в Україні через коронавірус введений 12 березня, днями Кабмін продовжив його до 11 травня. Для українців, які очікують запуск громадського транспорту, є хороша новина.

Її повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій. За його словами, уряд може дозволити запуск транспорту з 12 травня. Це станеться у містах, передмістях і міжміське сполучення.

"Це стосується автобусних і залізничних перевезень. Але багато залежить від того, які показники поширення вірусу ми будемо мати до 12 травня. Надалі плануємо і авіасполучення. Звичайно, ми можемо говорити тільки про внутрішню авіацію. Єдине, що авіаперевізники не розуміють обсяг трафіку: відкривати рейс і везти 10 пасажирів - невигідно", - розповів міністр Криклій.

Він зазначив, що правила дистанції між людьми ніхто не скасовує і носіння маски теж.

"Маски, дистанція, скринінг не скасовується. В транспорті не можна буде перевозити людей стоячи. Що стосується залізниці і перельотів - прораховується варіант, коли середні крісла будуть вільні. Це може відбитися на вартості квитка, але рішення ще не прийнято", - сказав міністр.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ