Підтримати нас

Канцлер Австрії обговорить з Путіним Україну

03 жовтня 2018 15:33
198
Поширити:

Федеральний канцлер Австрії Себастіан Курц у середу перебуває з візитом у Санкт-Петербурзі, де проведе зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, у ході якої буде обговорено, зокрема, ситуацію в Україні.

Про це повідомляє Австрійське агентство преси (АРА).

"Федеральний канцлер Себастіан Курц у середу відвідує Санкт-Петербург. Там ввечері він зустрінеться з російським президентом Володимиром Путіним", - йдеться у повідомленні.

Офіційний привід зустрічі – спільне відкриття виставки "Імперські столиці: Санкт-Петербург - Відень" в Ермітажі. Ця виставка є продовженням виставки, яка була відкрита у червні за участю Путіна в Музеї історії мистецтв у Відні. Виставка є спільним проектом російського Ермітажу та Музею історії мистецтв (Відень), який фінансується "Газпромом" та австрійською нафтогазовою компанією OMV.

В рамках візиту Курца також відбудуться переговори у вузькому та розширеному складі. Як заявили у бундесканцелярії Австрії, під час зустрічі з Путіним основний акцент буде зроблено на обговоренні питань двосторонньої та енергетичної співпраці. Також сторони обговорять відносини між РФ та Європейським Союзом.

“Крім того, будуть обговорюватися конфлікти в Україні та Сирії", - йдеться у повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ