Підтримати нас

Історія успіху. Переселенець із Херсона отримав мікрогрант від “єРобота” та відкрив кав’ярню в Івано-Франківську

Vgoru
Автор статті
02 грудня 2022 09:24
830
Поширити:

Олександр Снурніцин – вимушений переселенець із Херсона. Починати життя наново йому довелося в Івано-Франківську. Спочатку, після евакуації, чоловікові довелося працювати баристою в місцевому кафе. А потім він вирішив, що треба брати справу у свої руки. Історію успіху херсонця опублікував на своєму сайті Івано-Франківський Центр зайнятості.

Олександр Снурніцин, переїхавши до Івано-Франківська, взяв участь у державній програмі з надання мікрогрантів на розвиток або створення власної справи. Чоловік розробив бізнес-план щодо відкриття власної кав’ярні та подав заявку через портал Дія.

“Це кав'ярня, в якій приділяють особливу увагу якості кави, дотримуються певних стандартів приготування кавових напоїв, використовуючи лише свіжообсмажені кавові зерна сорту арабіка”, – зазначає херсонець.

Чоловік отримав мікрогрант і почав облаштовувати кав’ярню своєї мрії – в американському стилі. Затишне кафе розраховане на двадцять місць, є невеликий літній майданчик. Також в окремому приміщенні кав'ярні Олександр планує відкрити кондитерський цех. 

Подати заявку на отримання мікрогранту кожен охочий може до 12 грудня 2022 року. За деталями звертайтеся в осередки служб зайнятості за місцем фактичного проживання. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ