Підтримати нас

Імовірно, ЗСУ атакували бази росіян на Арабатській стрілці в Херсонській області

Автор статті
01 листопада 2023 13:48
1,844
Поширити:

Імовірно, ЗСУ атакували бази росіян на Арабатській стрілці в Херсонській області сьогодні, 1 листопада. Окупанти стверджували, що збивали ракети.

Удень гауляйтер Володимир Сальдо заявив, що над окупованою частиною регіону нібито перехопили сім ракет, які летіли в бік Криму. За його версією, більшість знищили в повітрі, а дві здетонували на землі в пустельному районі на Арабатській стрілці.

У ЦЖР повідомили, що, імовірно, були уражені місця розташування російських військових у трьох захоплених базах відпочинку на Арабатській стрілці.

Журналісти посилаються на заяви жителів Генічеської громади. За їхніми словами, повітряна тривога в Генічеському районі тривала з 10:30 ранку. Ракети поцілили в пансіонати “Юний” і “Блакитне полум’я” в селі Стрілковому, які захопили росіяни.

Місцеві кажуть, що з Генічеська та села Генічеська Гірка до Стрілкового виїхали автомобілі швидкої допомоги та пожежні машини. Згодом вони також повідомили, що “прильот” був і в базу відпочинку “Аура” в Стрілковому, де також поселені окупанти. 

Нагадаємо, окупанти планували зробити на Арабатській Стрілці закриту зону, щоб люди не бачили, де стоїть техніка та що відбувається на полігоні, який вони облаштували там. 

У червні ЗСУ влучили в будівлю готелю, що була захоплена російською окупаційною адміністрацією. Вибух стався на Арабатській стрілці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ