Підтримати нас

Які об'єкти ремонтують у Борозенській громаді на Херсонщині

16 вересня 2024 14:30
206
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

З обласного бюджету Херсонської області на 2024-2027 роки виділили кошти на капітальний ремонт медзакладу та на розробку проєктної документації сховища в навчальному закладі в Борозенській громаді Херсонської області.

Про це відомо із відповіді заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації Антона Самойленка на запит “Вгору”.

На капітальний ремонт медичного закладу в селі Борозенське виділили понад 7 мільйонів 903 тисячі 400 гривень  касових видатків   Кошти, переказані державним казначейством або фінансовими органами та видані готівкою міністерствам, відомствам, установам.  при запланованих 21 мільйоні 32 тисячі 400 гривень.

На розробку проєктної документації для будівництва захисної споруди в Борозенському опорному закладі повної загальної середньої освіти витратили 856 тисяч 700 гривень.

На розробку проєктної документації для капітального ремонту дошкільного закладу та для сховища в ньому планують витратити 450 тисяч гривень і 557 тисяч гривень. 

На розробку проєктної документації для будівництва сховища в Чарівненській філії дошкільної та базової середньої освіти Борозенського опорного закладу планують витратити 285 тисяч гривень.

  • У Борозенській громаді на Херсонщині через російську агресію було пошкоджено 559 об'єктів, зруйновано – 52. Зараз відновили 486 об'єктів. З них 139 – за державні кошти, 286 – за благодійні кошти, 61 – за кошти власників.
  • Також у Борозенській громаді видали власникам, чиє житло зруйновано через російську агресію, 2 житлові сертифікати на суму 3 мільйони 278 тисяч гривень.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів