Підтримати нас

Які комунікації відновили у будинках Херсона, що постраждали від авіаудару 15 травня

19 травня 2024 10:50
279
Поширити:
Фото: Роман Мрочко

15 травня російські військові скерували три авіабомби на житлові квартали у середмісті Херсона. Унаслідок чого пошкоджень зазнали 11 багатоповерхових будинків.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Серйозних пошкоджень зазнали й самі будинки, і комунікації, тому одну багатоповерхівку довелось повністю знеструмити, ще одну – частково. У шести будинках відключили газопостачання, а один будинок залишився без води.

Наразі у частково знеструмленому будинку відновили електропостачання. Також до будинку у якому було відсутнє водопостачання повернули воду.

З 18 травня у 102 квартирах Херсона є вода. Газопостачання відновили у трьох будинках – в одному повністю й у двох частково, загалом 106 квартир наразі забезпечені газом.

Ремонтні роботи тривають.

  • 15 травня російські військові обстріляли центральну частину Херсона з авіації, унаслідок атаки у багатоквартирних будинках виникли дві пожежі.
  • Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомляв, що 15 травня унаслідок трьох авіаударів по Центральному району Херсона поранення отримали 19 людей: 14 жінок, 4 чоловіки та одна дитина. Найстаршій пораненій 98 років, а наймолодшому 15. Руйнувань зазнали житлові будинки та освітній заклад. Станом на 10 ранку 16 травня було відомо про 20 поранених. Пізніше до лікарні звернувся 44-річний чоловік.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів