Підтримати нас

Херсон відвідав депутат Європейського парламенту

Vgoru
Автор статті
27 червня 2023 16:39
629
Поширити:

З робочим візитом Херсон відвідав депутат Європейського парламенту (від Румунії) Влад Георге.

Також разом з ним приїздив депутат Національного парламенту Румунії Філіп Гаварняну.

З поточною ситуацією в області румунських депутатів ознайомили депутати Херсонської обласної ради фракції «Слуга Народу» Юрій Соболевський (голова Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу»), Марина Малахова та Павло Александров.

На спільній нараді звучали теми окупації, звільнення, злочини росіян проти мирних жителів. Окрема тема до обговорень — теракт на Каховській ГЕС, його наслідки, яка допомога потрібна від Європарламенту.

Євросоюз визнав європейський вибір України. Депутати Європарламенту підтримують наше прагнення стати частиною цивілізованого світу, де найголовнішим є людина, її права, свобода, рівність і демократія.Ми вдячні європейським друзям за підтримку України. Вдячні за безпосередню залученість у процеси надання реальної допомоги та готовність до співпраці. Місцеве самоврядування та парламентаризм — це системна робота. Херсонщина показала, що має дієздатне самоврядування,  спроможне вирішувати проблеми області. Херсонщина — це Україна. Україна — це Європа", — прокоментував зустріч Юрій Соболевський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ