Підтримати нас

Голова Херсонського апеляційного суду Олександр Коровайко визнав себе не гідним посади судді Конституційного суду України

Вгору
Автор статті
09 березня 2024 11:54
552
Поширити:

Голова Херсонського апеляційного суду Олександр Коровайко, який претендував на посаду судді Конституційного суду України з 2019 року, добровільно припинив участь у конкурсному відборі на етапі оцінювання на відповідність критерію високих моральних якостей.

Про це йдеться на сайті Конституційного Суду України.

Дорадча група експертів 6 березня отримала заяву від кандидата на посаду Олександра Коровайка про те, що він не братиме участь у конкурсному відборі на етапі оцінювання відповідності критерію високих моральних якостей. У тексті зазначається, що він добровільно припинив участь у конкурсі.

Нагадаємо, у 2022 році журналісти Медіаплатформи “Вгору” писали про підозрілі зв’язки сина Коровайка і спроби батька ці зв’язки приховати, використовуючи свій статус.

Подробиці у статті “Що намагається приховати суддя Коровайко?”
Після того, як Коровайко не зміг примусити наше видання зняти з сайту цю публікацію, до Медіаплатформи “Вгору” надійшли погрози з боку одеського керівника сина Коровайка адвоката, співвласника дев’яти та власника п’яти об’єднань/товариств/підприємств, Почесного консула Федеративної Республіки Німеччини у м. Одеса Олександра Кифака.

Шкода, що питанням доброчесності суддів більше переймаються журналісти, а не представники влади.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ