Підтримати нас

Філатов: У Дніпрі припиняється бюджетне фінансування «ветеранських» організацій

Автор статті
10 травня 2017 06:15
617
Поширити:

З міського бюджету Дніпра буде припинено фінансування «ветеранських» організацій. Натомість кошти тепер виділятимуть для союзу ветеранів АТО.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов, коментуючи події 9 травня.

Подаємо допис повнотекстово:

«Нічне. З холодною головою.

Перші висновки.

1. Я винен, що довірився обіцянкам поліції, що все під контролем. Природно, що у мера немає пари сотень «громил-космонавтів», що мають кийки і поліцейські посвідчення, але все одно винен.

2. З сьогоднішнього дня я закриваю міське фінансування всіх «ветеранських» організацій. Хитрож@пі бійці колчаківських фронтів 46 року народження виїжджають з міськвиконкому вперед ногами. Назавжди.

3. На наступній сесії міської ради буде виділено міське фінансування союзу ветеранів АТО.

4. Весь останній рік я бив на сполох, розповідаючи про те, що в Дніпрі ненормальна ситуація в поліції. Якщо ви пам’ятаєте, я навіть публічно позбавив поліцію чергової субвенції з міського бюджету. На жаль, але в МВС мене ніхто не почув.

5. Якщо ситуація не зміниться, то в місті буде створено аналог німецького фрайкора початку 20 століття. Я не хочу розвивати цю тему, але вже бачу як ватяні дупи розриваються від жаху. Так, в історії немає нічого нового. І погано, що вона ходить по колу. Якщо влада не може захистити людей, то вони самі мають право це зробити.

І останнє.

Повне розчарування в місцевій «демократичної» опозиції. Перед ними вибачаєшся і протягуєш руку, а у відповідь вони пишуть гидоти. Просто спецвідлов акцентуалізованних психопатів. Особливо розчулює дегенерат Купрій (привів ж я виродка в політику)...

Ну нічо, я сам справлюся. Не вперше.

Вже дорослий хлопчик». 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ