Підтримати нас

Фейковий «афганець» займається зовнішніми зв'язками колаборантів Херсонщини

Vgoru
31 травня 2022 07:55
849
Поширити:

«Департамент зовнішніх зв'язків та внутрішньої політики» колаборантської «військово цивільної адміністрації Херсонської області» очолює Ігор Телегін.

Про це виданню МОСТ розповіли ветерани війни в Афганістані, яким Телегін на зустрічах саме так називає свою посаду.

Ветеранів-афганців Телегін, який раніше себе теж називав «десантником» та «ветераном», вже декілька тижнів умовляє підтримати окупантів та їх ставлеників.

Кажуть, що безрезультатно.

Ігор Телегін - фейковий ветеран, який носив нагороди, які йому ніколи не присвоювали. Прапорщик Телегін служив начальником складу ГСМ, а вже після війни почав називати себе десантником.

Орден «Червоної зірки» за №3701855, який він довгий час носив, ніколи йому не видавався. Як і орден «За мужність» № 7573.

У 2000-х Телегін був членом виконкому та займався бізнесом, пов'язаним із пасажирськими перевезеннями. Пізніше перекваліфікувався у «режисери» і почав знімати кіно. Був багаторічним учасником фестивалів в окупованому Севастополі.

У 2010 році балотувався до Херсонської міської ради від партії Інформаційна Украна, яку у Херсоні контролював любитель росії Олексій Рибаков.

У 2020 році очолював Харківську обласну організацію політичної партії "Блок Володимира Сальдо". наразі організацію ліквідовано.

У 2020 році балотувався до тієї ж ради від Блоку Володимира Сальдо, та працював у штабі кандидата в мери Володимира Сальда, де знімав кіно про героїчні віхи життя останнього.

Багато років у соціальних мережах Телегін транслював російську пропаганду та робив українофобські заяви, що не заважало патріотичним депутатам кликати його спікером на свої заходи.

Тепер депутати зі своїми родинами живуть в екзилі, а Ігор Телегін «править» у Херсоні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ