Підтримати нас

Експравоохоронця з Генічеська на Херсонщині судитимуть за державну зраду

04 червня 2024 17:34
249
Поширити:

За державну зраду судитимуть експравоохоронця з Генічеська Херсонської області. Чоловік обійняв посаду в окупаційній поліції.

Про це повідомляє Теруправління Державного бюро розслідувань у Мелітополі. 

За даними слідства, після захоплення Генічеська окупаційними військами він обійняв посаду заступника командира взводу патрульно-постової служби. 

Чоловік виконував накази окупаційної влади, брав участь у незаконному ув'язненні місцевих жителів. Також він схиляв до співпраці з окупаційними поліціянтами колишніх колег. 

Йому загрожує ув'язнення від 15 років або довічне ув'язнення, із конфіскацією майна. 

  • Правоохоронці оголосили підозру в добровільному зайняті посади в незаконному правоохоронному органі на окупованій території, жорстокому поводженні з цивільним населенням 33-річному жителю Херсона Миколі Бєлову. Він обійняв посаду в незаконно створеному правоохоронному органі, розташованому в захопленій будівлі Херсонського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області.
  • Уродженець Херсона, 42-річний експоліціянт Олександр Лученков отримав підозру в добровільному зайнятті посади в незаконному правоохоронному органі під час окупації міста. Він обійняв посаду тимчасово виконувача обов'язки командира роти батальйону патрульно-постової служби окупаційного управління МВС Херсонської області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів