Підтримати нас

Експерт: в Україні триває імітація реформ

Автор статті
09 лютого 2020 07:32
204
Поширити:

Реформи в Україні починалися, рекламувалися, гучно провалювалися і пізніше замінювалися іншими, і так хвиля за хвилею, імітуючи процес реальних змін.

А тим часом в країні зникали цілі галузі господарства та мільйони людей.

Про це в ефірі інформаційно-політичного інтерактивного ток-шоу "Народ проти" на телеканалі ZIK заявив резонер Юрій Михальчишин.

"Слово "реформи" – воно у лексиконі журналістів, ЗМІ із ранніх 90-х років циркулює і повторюється у різній послідовності. А хто може назвати хоч якусь успішну реформу в Україні за 30 років? Вони починалися, рекламувалися, гучно провалювалися і пізніше замінювалися іншими, хвиля за хвилею, хвиля за хвилею, імітуючи процес реальних змін, відкладаючи їх на завтра, на потім, "давайте дочекаємося підписання угоди про асоціацію з ЄС, почекаємо, поки вона дасть результати…" У нас тим часом зникали цілі галузі господарства, зникали мільйони людей. 20 тисяч докторів наук виїхали з України! У нас потенціал падав щороку, а ЗМІ мовчали, пізніше вони почали транслювати розважальний контент, різні шоу, зменшувати відсоток аналітичної продукції", – заявив Юрій Михальчишин та заявив про спільну відповідальність і ЗМІ за той стан, в якому нині перебуває країна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ