Підтримати нас

Дві різні нічиї збірної України

Автор статті
29 березня 2021 09:30
977
Поширити:

Обидва матчі на старті відбірного турніру на чемпіонат світу-2022 збірна України з футболу зіграла внічию. Більш того - обидві зустрічі завершилися з однаковим рахунком - 1: 1. Але який різний "післясмак" залишився після цих поєдинків!

Якщо в першому матчі, який дружина Андрія Шевченка провела з чемпіонами світу в Парижі, українці домоглися дуже приємного і несподіваного результату, то після вчорашньої гри в Києві зі збірною Фінляндії всі відчули суцільне розчарування.

Природно, у цій грі "синьо-жовті" з повним правом розраховували на три очки: адже фіни - команда досить скромна. Проте, і в цій збірній є кваліфіковані гравці, які налаштувалися весь матч тримати оборону.

Дуже довго українцям не вдавалося не те щоб наблизитися до чужих воріт, - навіть більш-менш гострий момент створити. Постійно з далекої відстані бив Руслан Малиновський, але цього вечора приціл у нього явно виявився збитим. А більше небезпечних епізодів біля воріт фінської збірної не було.

І все ж серія замін, розпочата українським тренерським штабом у другому таймі, справила благотворний вплив. Знадобилася всього лише одна, але по-справжньому хороша атака, під час якої Олександр Караваєв промчав по правому флангу, прострілив у воротарський, а там Мораес з близької відстані заштовхав м'яч у сітку.

Дивно, але після забитого гола Україна чомусь "попливла", притиснулася до своїх воріт і стала дуже часто помилятися. У результаті лише за кілька хвилин до кінця грубу помилку у своєму карному майданчику допустив Віталій Миколенко, який просто не знав, що робити з м'ячем. Захисник сфолив, був вилучений з поля, а фінський нападник Теему Пуккі вразив українські ворота з пенальті.

Наступний матч збірна України проведе 31 березня з командою Казахстану.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ