Підтримати нас

Дружина прем’єр-міністра України Олена Гройсман, купила Mercedes за 2 мільйони гривень

Автор статті
26 жовтня 2017 11:27
595
Поширити:

Дружина прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана купила собі новий автомобіль. В кінці вересня на Олену Гройсман, дружину чиновника був зареєстрований автомобіль Mercedes GLE 350D.

Про це повідомляє CarDiagram.

В Реєстрі міністерства внутрішніх справ, 27.09.2017 зазначається, що Олена Гройсман стала власницею люксового німецького позашляховика поточного року випуску.

 

Ніяких звітів і повідомлень про зміни в майновому положенні прем’єра з цього приводу на сайті НАПК немає.

Така машина в офіційних дилерів Mercedes в Україні коштує близько 2 000 000 гривень. Позашляховик оснащений 3-літровим дизельним мотором потужністю 258 кінських сил. Максимальна швидкість GLE в даній комплектації – 225 км/год.

 

В декларації Володимира Гройсмана за 2016 рік, яку вже перевірило НАПК (Національне Національне агентство з запобігання корупції) – зазначено, що дружина глави Кабінету міністрів володіє позашляховиком – Volkswagen Touareg (2011 року випуску). Також у звітності уточнюється, що коштує він трохи більше 800 000 гривень.

Сам Гройсман раніше володів джипом Range Rover, але в минулому році продав його. І сьогодні офіційно прем’єр не володіє ні одним автомобілем. Весь сімейний транспорт числиться на його дружині.

Журналісти видання «Страна» зустрічали прем’єр-міністра неодноразово на різних службових автомобілях. Приміром, у серпні він їздив на седані Mercedes.

Час від часу він їздить на позашляховику Toyota Land Cruiser, а слідом охоронці на мікроавтобусі Volkswagen Multivan. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ