Підтримати нас

До Херсонщини приїхала віцепрем'єр-міністерка Верещук

23 липня 2024 11:39
465
Поширити:
Фото зі сторінки Ірини Верещук

23 липня з робочою поїздкою в Херсонську область приїхала віцепрем'єр-міністерка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Про це йдеться на сторінці Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Віцепремʼєрка проведе розширене засідання обласного Координаційного центру підтримки цивільного населення. У порядку денному – проблеми переселенців, гуманітарне реагування та підготовка до осінньо-зимового періоду, йдеться в повідомленні.

На своїй сторінці у телеграмі Ірина Верещук написала – “Сьогодні з командою на Херсонщині.” Робочі пріоритети прифронтових областей: енергетичні виклики, гуманітарне реагування та підготовка до зими.

Водночас більш конкретних цілей її поїздки до Херсонщини віцепрем'єр-міністерка не окреслила.

Пізніше Верещук повідомила, що перевірили деякі енергообʼєкти та соціальні заклади.

  • Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (Мінреінтеграції) – є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України. Міністерство забезпечує формування та реалізує державну політику з питань тимчасово окупованих територій України та прилеглих до них територій, допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО), громадянам України, які перебувають на деокупованих територіях, на територіях, які тимчасово окуповані (ТОТ), українським біженцям за кордоном і насильно депортованим громадянам України. Верещук очолила міністерство 4 листопада 2021 року.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів