Підтримати нас

Діти з Донеччини відвідали в області фестиваль народної творчості

03 червня 2017 05:00
613
Поширити:

Влада та мешканці Херсонщини постійно допомагають мешканцям тимчасово окупованих територій, тому зараз приймають на Херсонщині дітей з прифронтових зон Донецької області.

Вчора, 2 червня на Херсонщині в туристичному комплексі "Зелені хутори Таврії" відбувся щорічний міжнародний екофестиваль народної творчості "Дух Півдня", на який завітали діти з Мар'їнки та Красногорівки, які беруть участь в організації фотовиставки "Розстріляне дитинство". 

В рамках фестивалю відбулось Свято борщу, на якому національна страва була представлена у всіх виглядах і формах. Діти мали змогу відвідати смачного борщу та послухати концерт,який підготували творчі колективи з районів області. Також відвідати екскурсію та майстер-класи. Катались на квадроциклах та змагались у тирі.

Нагадаємо, 1-го червня, в День захисту дітей за підтримки голови облдержадміністрації Андрія Гордєєва в ККЗ "Ювілейний" відкрилася фотовиставка: "Світ очима дитини" та «Розстріляне дитинство», автори робіт якої - діти, які живуть в Мар’янці.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів