Підтримати нас

CreditPlus пропонує короткострокові кредити з миттєвим оформленням

21 жовтня 2019 07:34
581
Поширити:

Сучасний ринок мікрокредитування України стрімко розвивається. Це породжує природну конкуренцію між мікрофінансовими організаціями, і сприяє зміні умов кредитування. На ринку з'являються більш вигідні пропозиції, ставки кредитування знижуються.

Миттєві кредити під 0,01% від CreditPlus

CreditPlus - це мікросервіс, який надає послуги швидкого онлайн кредитування. Цей сервіс є власністю компанії ТОВ "Авентус Україна", і працює з 21 січня 2017 року. Основним завданням компанії є надання послуг фінансової підтримки своїх клієнтів. Завдяки цілодобовій роботі сервісу, всі клієнти мають можливість оформити кредит онлайн на карту, витративши при цьому не більше 10-15 хвилин. Ознайомитися з послугою CreditPlus можна за цим посиланням https://creditplus.ua.

Переваги CreditPlus

  • Сервіс онлайн кредитування працює цілодобово. Ви зможете оформити позику, не виходячи з дому в будь-який час доби.
  • Час, який ви витратите на оформлення кредиту становить не більше 15 хвилин. Вам не доведеться стояти в чергах і цілодобово чекати відповіді.
  • Паспорт і нічого більше. При заповненні реєстраційної анкети знадобиться вказати свої дані (паспорт, і номер ідентифікації коду). Додатково знадобиться мобільний телефон і особиста банківська картка.
  • Прозорі умови. Всі умови кредитування вказані на сайті, а підсумкову суму для повернення ви дізнаєтеся ще перед підписанням договору.
  • Конфіденційність. При заповненні анкети не потрібно вказувати особисті дані друзів, родичів або роботодавців.
  • Зручні способи погашення. Погасити кредит можна різними способами, наприклад, за допомогою Приват24, банківських терміналів, або в будь-якому банку.
  • Пролонгація. У ситуації, коли ви не встигаєте погасити позику в обумовлений договором строк, ви можете подати заявку і оформити пролонгацію кредиту. Це допомагає клієнтам уникнути прострочень і зберегти позитивну кредитну історію.
  • Безвідсоткова позика для нових клієнтів. У разі, якщо ви звертаєтеся в CreditPlus вперше, то у вас є можливість оформити безвідсотковий кредит. Його процентна ставка складе всього 0,01%.
  • Програма лояльності для постійних клієнтів. Для постійних клієнтів CreditPlus пропонує багаторівневу систему лояльності. Вона допоможе збирати бали та отримувати знижки при подальшому оформленні мікрокредитів.

Як отримати кредит

Щоб оформити кредит на карту в сервісі онлайн кредитування CreditPlus досить виконати кілька простих дій:

  1. За допомогою калькулятора на сайті вибрати термін і бажану суму позики. Якщо ви є новим клієнтом сервісу, то вам буде доступна сума до 6000 гривень. У майбутньому ви зможете оформити кредит на суму до 10000 гривень.
  2. Зареєструватися і заповнити анкету, вказавши при цьому номер банківської карти, на яку ви отримаєте гроші.
  3. Дочекатися рішення по заявці. Потім підтвердити кредитний договір за допомогою коду, який буде відправлений вам в смс-повідомленні.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ