Підтримати нас

Чергова осічка “синьо-жовтих”

Автор статті
01 квітня 2021 08:00
887
Поширити:

Збірна України з футболу провела третій матч у весняній частині відбіркового турніру на чемпіонат світу з футболу-2022. І треба ж - знову українці зіграли внічию з тим же рахунком, з яким закінчилися попередні дві зустрічі - 1:1!

Але які різні ігри це були! Нічия з Францією на її полі була рівноцінна майже  диву: всі пророкували приїжджій команді поразку.

Наступна гра в Києві з Фінляндією поставила питання про волю підлеглих Андрія Шевченка: у в'язкому матчі з непоступливим суперником Україна домінувала, але, забивши гол, у кінці якось розхвилювалася, притиснулася до своїх воріт і пропустила за кілька хвилин до кінця.

І ось учора, 31 березня, до Києва приїхав, здавалося б, зовсім зручний суперник - збірна Казахстану, що не хапає зірок з неба. І ще в першому таймі здавалося, що "синьо-жовті" без особливих труднощів здолають гостей із Середньої Азії. Усе виходило в нашої команди: вдалося навіть забити швидкий гол (відзначився Роман Яремчук). Після цього українці втратили безліч моментів, але рахунок залишився незмінним. Після перерви Україна продовжила насідати на ворота казахстанців, але гол прийшов у ворота Трубіна: гості розіграли одну з рідкісних контратак, і Мужиків поцілив у дальній кут воріт українців.

Усі спроби врятувати становище і здобути три очки ні до чого не привели. Тепер у збірної України лише три залікових пункти в турнірній таблиці. Фаворит, збірна Франції, у цей же день обіграла Боснію в гостях з рахунком 1:0 і вийшла вперед з 7 очками.

Продовжиться турнір уже восени: 1 вересня на українців чекає матч-відповідь з Казахстаном на його полі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ