Підтримати нас

Через щоденні обстріли херсонці не знають, де ховатися

Vgoru
17 грудня 2022 07:34
1,108
Поширити:

росіяни знову обстрілюють Херсон з артилерії. Окупанти хаотично гатять по місту та житловим будинкам. Наслідки вчорашнього обстрілу у Facebook оприлюднив пресофіцер комендатури оборони міста Херсон Дмитро Плетенчук.

По одному з мікрорайонів  Херсона окупанти почали вести обстріл о першій ночі. Місцеві жителі повідомили журналістам, що в будинках одразу посипалися вікна.

“Обстріли не припиняються ані вдень, ані вночі. Сьогодні на роботу пішла – стріляли, поверталася – також. Стоїш і не знаєш: йти далі, повертатися чи ховатися. Вже боїшся і під дерево, і будинків вже боїшся. Раніше, якщо бахнуло, то біжиш або в під’їзд або під будинком стоїш. А тепер, коли бачиш, що вони поцілили то в перший поверх, то в дев’ятий, то в п’ятий, то з боку, то вже не знаєш куди бігти та де ховатися. Це страх такий, вже нерви не витримують. Я не знаю, що це буде, якщо це й далі триватиме”, – каже місцева жителька.

Гатять росіяни по місту з лівого берега Дніпра – прицільно та щоденно, зазначив пресофіцер комендатури оборони Херсона. Мета обстрілів – зруйнувати інфраструктуру та залякати місцевих.

Раніше ми повідомляли, що через черговий обстріл житлового масиву прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ