Підтримати нас

Через атаку російських військових поблизу Херсона поранена жінка

09 жовтня 2024 20:45
76
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 23 жовтня 2023 року

Військові РФ, 9 жовтня, атакували безпілотником 58-річну жительку Кіндійки в передмісті Херсона. В цей момент жінка перебувала на вулиці. 

Про це повідомили у телеграмі Херсонської ОВА.

У дописі зазначено, що жінку доставил до лікарні з вибуховою травмою та уламковими пораненнями рук і ніг.

  • У  Дніпровському районі Херсона окупаційні війська, 9 жовтня, скинули з дрона вибухівки біля зупинки. Через це пошкоджене лобове скло автобуса.
  • По медичну допомогу, 9 жовтня, до лікарні, з вибуховою травмою та уламковими пораненнями, звернувся 22-річний чоловік, на якого військові РФ скинули вибухівку в Дніпровському районі. Також ушпиталили з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням грудної клітини 41-річного місцевого жителя. Під час удару він був на балконі.
  • Опівдні цього ж дня російські військові атакували дроном село Львове Бериславського району на Херсонщині. Через скидання вибухівки поранений 68-річний місцевий житель.
  • На Херсонщині, через атаку військових РФ  загинув чоловік літнього віку. На нього скинули вибухівку, коли він їхав на велосипеді.
  • По медичну допомогу звернувся 51-річний чоловік, який 9 жовтня, потрапив під обстріл військових РФ у Дніпровському районі Херсона.
  • Вночі окупаційні війська атакували територію геріатричного центру  в Степанівці Херсонської області. Через обстріл, поранені дві медичні сестри.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів