Підтримати нас

Центр протидії дезінформації “працює” лише на папері?

Автор статті
07 травня 2021 15:01
1,263
Поширити:

Як з'ясували журналісти видання "Українські Новини", у Раді нацбезпеки і оборони нічого не знають про Центр протидії дезінформації, який, як повідомлялося раніше, був заснований ще в березні.

До такого висновку можна прийти, ознайомившись з текстом офіційної відповіді РНБО на запит видання.

"У структурі Апарату Ради національної безпеки і оборони України відсутній самостійний структурний підрозділ з назвою "Центр протидії корупції", - пише у відповіді на запит заступник начальника служби забезпечення доступу до публічної інформації та зв'язків із ЗМІ В.Москаленко.

Ця відповідь виглядає дуже дивною, враховуючи, що в тексті рішення Ради національної безпеки і оборони України від 11 березня 2021 однозначно зазначено, що створюваний Центр протидії дезінформації, згідно ст.14 Закону України "Про Раду національної безпеки і оборони", організовується як робочий орган РНБОУ .

Раніше на запит тих же "Українських Новин" у РНБО відповідали, що не мають даних про результати діяльності Центру. При цьому послалися на незавершеність розробки положення про Центр і відсутність форм аналітичної звітності про роботу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ