Підтримати нас

Армія РФ з літаків СУ-34 скинула КАБи на 4 населені пункти Херсонщини

02 травня 2024 08:51
306
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, Медіаплатформа "Вгору"\обстріл Херсона 23 грудня 2023 року

У ніч на 2 травня військові РФ з трьох літаків СУ-34 скинули керовані авіабомби на Тягинку, Іванівку, Кізомис та Дніпровське Херсонської області.

Про це повідомив начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков у телемарафоні "Єдині новини".

Загиблих і поранених немає. Однак фіксують руйнування, додав речник.

"Майже кожного ранку військові РФ запускають керовані авіабомби по Херсонщині. Імовірно, це буде того моменту, поки не дійде допомога від США. Минулого разу, авіаудари припинилися після того, як українські військові збили 10 російських літаків", — сказав Олександр Толоконніков.

За його словами, ввечері 1 квітня російські військові з артилерії обстріли Корабельний район Херсона. Також завдали удару по Козацькому та Веселому.

Окрім цього, він розповів, що минулої доби окупаційні війська дронами атакували Берислав, скинули 6 боєприпасів. Влучили у відділ поліції.

“Майже вся прибережна зона під обстрілом російських військових як була, так і є", –  зазначив Толоконніков.

  • За даними очільника ОВА, в Херсонській області через обстріли пошкоджено 28  тисяч об'єктів інфраструктури: будинки, школи, дитсадки, лікарні. Кількість російських ударів зросла більш ніж учетверо. За останні 10 днів військові РФ у середньому випускали щодня близько 700 снарядів. За цей же період у січні-лютому було по 150. 
  • Протягом квітня 2024 року унаслідок обстрілів із боку російських військових на території Херсонської міської територіальної громади постраждали 17 людей.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ